log

Jännittävä Moby Dick peli

Moby Dick on Herman Melvillen romaani, hän pääteos, jossa yhdistyy jännittävä seikkailukertomus ja realistinen kuvaus merimiesten elämästä valaanpyyntialuksella. Romaani on todellakin jännittävä, kun se kuvaa pääosin sitä, miten merimiehet kamppailevat valkoista valasta vastaan kolme päivää, ja kaikki loppuu aika huonosti. Mutta nyt puhutaan kolikkopelistä, ei kirjasta.Moby Dick on Relax Gamingin ilmainen peliautomaatti, joka sisältää viisi kiekkoa, kolme riviä symbolia ja 20 aktiivista voittolinjaa. Moby Dickissa on myös mukana erikossymbolit, ilmaiskierrokset ja muutkin toiminnot. Tuplaustointoa kolikkopeli ei tarjoa. Kaikki 20 voittolinjaa ovat aina aktiivisia, jokaiseen linjaan voi panostaa 0,01-1 euroa. Näin ollen suurin mahdollinen panos per pelikierros on 20 euroa.Voittoyhdistelmät Moby Dick slotissa muodostuvat samanlaisista kuvista, joiden pitää sijaita peräkkäin samalla panoslinjalla ensimmäisestä kiekosta alkaen. Voittosumma riippuu tuttuun tapaan panoksesta ja voittokertoimesta, joka on tässä pelissä x250 asti. Kaikki voitot yhdistelmistä lasketaan yhteen ja heti siirretään tilille. Moby Dickin palautusprosentti on 97,13%.

Moby Dick pelin erikoissymbolit

Peliautomaatin kiekoilla pyörivät hahmot ja esineet, jotka liittyvät romaanin juoniin. Mukana on merimiehet, kompassi, kartta, tynnyri, ankkuri, lokikirja, harppuuna, koukku, teleskooppi ja muitakin kuvia. Lisäksi slotti sisältää erikoissymbolit kuten wildin, jona toimii punainen lippu, ja scatterin (valas). Wild-symboli muodostaa voittoyhdistelmät yleisten sääntöjen mukaisesti ja voi myös korvata muut tavalliset pelimerkit tarvitaessa. Jos wild tulee kiekolle, se pysyy siellä myös seuraavan kahden pelikierroksen aikana, jos et muuta panosta.Scatter-symbolit toimivat tuttuun tapaan, eli käynnistävät ilmaiskierrokset. Päästäkseen ilmaiskierrostilaan pelaaja tarvitsee vähintään kolme scatter-symbolia. Tarjolla on 7, 10 tai jopa 15 ilmaista kierrosta, joiden aikana voi saada lisää kierroksia.Moby Dick peliautomaatti ei sisällä bonuspeliä eikä progressiivista jättipottia, mutta tästä huolimatta se tarjoaa aika suuria voittoja.

Yhteenveto Moby Dickista

Peliautomaatti Moby Dick tekee erittäin hyvän vaikutelman näyttävän grafiikan ja mielenkiintoisten ominaisuuksien ansiosta. Erikoismainiota ansaitsee slotin Wild-symboli, joka mahdollistaa usein osumat voitot. Lisäksi pelin palautusprosentti on suhteellisen korkea, joten Moby Dick on ehdottomasti pelaamisen arvoinen kolikkopeli. Jos olet rohkea pelaaja etkä pelkää valkoista valasta, niin lähde mukaan jännittävälle matkalle, josta saatat palata rikkaana.Voit pelata tätä kolikkopeliä täysin ilmaiseksi, jos haluat aluksi tutustua slotin ominaisuuksiin huolellisesti. Onnea vaan peliin ja suurvoittoja!
  • Voittolinjat: 20
  • Scatter-symboli: ei
  • Wild-symboli: ei
  • Ilmaiskierrokset: on
  • Bonuspeli: ei
  • Jättipotti: ei

Paras tarjous

Lucky Emperor Casino