log

Stargate SG1 Kolikkopeli

Stargate on jännittävä kolikkopeli, jossa yhdistyvät avaruus, seikkailut ja matkustaminen ajassa taaksepäin, samoin kuin Startgate TV hitissä, joka on huippusuosittu 1990-luvulla.Fremantle on kehittänyt slottipelin, joka pitää sisällään monta elementtiä, joiden ansiosta TV-show sai suosion. Teemaan sopiva musiikki, jännittävä bonuspeli ja kiinnostavia voittosymboleja ovat tarjolla tässä kivassa kolikkopelissä. Pelaajat tulevat näkemään erilaisia animatioita, jotka vievät ajatuksensa takaisin tv-showiin, erityisesti kun he pääsevät Stargatesin ilmaiskierrostilaan.

Peliautomaatin ulkoasu ja symbolit

Peliautomaatin taustakuvana on pyramidi, voittosymboleista löytyvät avaruusaluksia, silmä pyramidissa, itse pyramidi ja muitakin aika outoja kuvia. Perinteiset pelikorttisymbolit ovat myös mukana. Peliautomaatin tyyli on siis hi-tech, mikä luo peliin ainutlaatuisen tunnelman.Stargate kolikkopeli sisältää jopa 3 erilaista wild-symbolia, jotka mahdollistavat suuria voittoja. Voittoyhdistelmän muodostuessa ilmestyy kiva animaatio.Jos otetaan pois sci-fi mystiikka, meille jää viiden rullan ja kolmen rivin peliautomaatti, joka tarjoaa 20 voittolinjaa. Tämä peli sopii niin pienten kuin isojenkin panosten ystäville. Minimipanos on vain 1 sentti per voittolinja ja suurin on 25 euroa eli 500 euroa per pelikierros. Pelaaja voi myös aktivoida auto-play toiminnot ja vain seuraa miten kiekot pyörivät ja voittoyhdistelmät muodostuvat.Arvokkain pelisymboli on pyramidi, viidestä pyramidista pelaaja saa 750 kolikkoa, neljästä 250 ja kolmesta 100. Silmä-symboli voi tuoda 300 kolikkoa ja kotka puolestaan 200 kolikkoa. Seuraavaksi tulevat käärmeen pää, poika, jolla on ase kädessä ja robotti, jotka tuovat 150, 100 ja 75 kolikkoa vastaavasti. Muut voitot tuovat pelikorttisymbolit.Stargate kolikkopelistä löytyy neljä erikoissymbolia, joita pelaajat odottavat kovasti. Scatter-symbolina toimii pelin logo, joka vie pelaajan ilmaiskierrostilaan. Viidestä scatterista saa 20 kierrosta, neljästä 15 ilmaiskierrosta ja kolmesta 10 kappaletta. Toinen erikoissymboli on Mother Ship Wild, joka antaa pelaajalle voittokertoimet x2-x5. Ring wild symbolit voivat ilmestyä vain kiekoilla 2 ja 4. Ilmestyessään nämä wild symbolit laajanevat koko kiekoksi muodostaen voittoyhdistelmiä, eli toimivat Expanded Wildin tavoin.

Stargate SG1 slotin Bonuspeli

Stargate kolikkopeli tarjoaa mahtavan bonuspelin, jossa pelaajan tulee matkustaa avaruuteen, missä hän löytyy ilmaiskierroksia ja voittokertomia x2-x5. Bonuspelin lopussa pelaajan tulee palata takaisin avaruusmatkasta.

Yhteenveto Stargate kolikkopelistä

Kaiken kaikkiaan Stargate SG1 on jännittävä kolikkopeli, jossa tarjoaa pelaajalle ainutlaatuisen mahdollisuuden matkustaa avaruuteen ja saada valtavia voittoja. Peli on täynnä erinomaisia erikoistoimintoja, joista pitää mainita ainakin kolme wild-symbolia. Jos olet Stargate TV showin fani, pidät ehdottomasti tästä pelistä.
  • Voittolinjat: 20
  • Scatter-symbolit: on
  • Wild-symbolit: on
  • Ilmaiskierrokset: on
  • Voittokertoimet: on

Paras tarjous

Lucky Emperor Casino